Spakenburgse Schepzalm - Spakenburgse vishandel Vathorst (Amersfoort)

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spakenburgse Schepzalm

Trakteer uw visite of (zaken)relaties eens met een bijzondere delicatesse, een warmgerookte zalm valt bijzonder in de smaak!

Onze zalm wordt op ambachtelijke wijze in onze rookton boven eiken- en beukenhout gerookt.

De zalm, ook wel schepzalm genoemd, krijgt door het roken op deze houtsoorten en een speciale mix can kruiden een bijzonder verfijnde smaak. 
De zalm heeft na het roken een bijzonder zachte structuur waardoor het vlees makkelijk met een lepel van het vel geschept kan worden. Hierdoor wordt de zalm in Spakenburg ook wel schepzalm genoemd.

Omdat de ambachtelijke bewerking van pekelen, drogen en roken tijdrovend is, hebben we uw bestelling voor een hele zijde graag enkele dagen van te voren binnen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu