Spakenburgse Schepzalm - Spakenburgse vishandel Vathorst (Amersfoort)

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spakenburgse Schepzalm

Spakenburgse Schepzalm.
Trakteer uw visite of (zaken)relaties eens op een bijzondere delicatesse, een warmgerookte zalm valt bijzonder in de smaak!

Onze zalm wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen rookton boven eiken- en beukenhout gerookt.
De zalm, ook wel schepzalm genoemd, wordt warm gerookt en krijgt daardoor een bijzondere smaak.
Deze smaak komt het beste tot zijn recht wanneer u de zalm op kamertemperatuur serveert.
Door het warm roken krijgt de zalm een bijzonder zachte structuur waardoor het vlees makkelijk met een lepel van het vel geschept kan worden. Hierdoor wordt de zalm in Spakenburg ook wel schepzalm genoemd.
Omdat de ambachtelijke bewerking van pekelen, drogen en roken tijdrovend is, hebben we uw bestelling voor een hele zijde graag enkele dagen van te voren binnen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu